Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya stjärnor

Vi söker en Administrativ assistent

Tillsvidare, 100 %

Vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam, strukturerad och vill arbeta som administrativ assistent på ett tryggt företag med engagerade kollegor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administrativ assistent kommer du arbeta med en variation av arbetsuppgifter. Du kommer att ge stöd i byggprojektadministrationen såsom att upprätta pärmar, registrera fakturor, tid och körjournaler. Vidare kommer du vara avlastande mot övriga på kontoret, agera receptionist, hantera post, svara i telefon, mail och i övrigt vara behjälplig.

Om företaget

1956 grundades H. Aronsson Byggnads AB och är ett av Stockholms äldsta byggföretag med erfarenhet som går både djupare och bredare än hos de flesta. För oss är hög service med kvalitet och goda relationer avgörande. Ett resultat av detta är de mångåriga relationer vi har till många av våra kunder. Vi är idag totalt 52 anställda med 12 tjänstemän på kontoret och 40 egna engagerade yrkesarbetare. Vi arbetar med renovering, ombyggnation och tillbyggnad (ROT) samt byggservice. Våra vanligaste projekt är kontorsanpassningar.

Din profil

Som administrativ assistent vill vi att du har gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller någon annan utbildning inom redovisningsområdet och minst ett par års erfarenhet av administration och enklare redovisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom att du är serviceinriktad, har lätt för att lösa problem och lära nytt. Du har integritet, är trygg, noggrann och strukturerad. Vidare vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt att du har grundläggande färdigheter i Word, Excel och gärna något redovisningssystem.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månader provanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Till sommaren 2019 kommer vi att flytta till nya lokaler i Västberga
Kontaktperson: Anders Gagnerud, HR-chef 0708-39 88 99

Ansökan

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så vänta inte med att ansöka!
Skicka din ansökan till jeanette.blomstrom@aronsson-bygg.se