Renovering av innergårdar i Stockholm

Experter på innergårdsrenoveringar

En innergård som har sin fulla potential kan vara en fantastisk mötesplats och ge extra trygghet till alla grannar. Inred med ett utekök, en lekplats, ett trädgårdsland, ett litet myshörn eller plats för cykelställ.

EN BRA INVESTERING FÖR FRAMTIDEN

Undvik höga kostnader för skador, läckor och olyckor genom att renovera i tid samtidigt som ni kan utnyttja gårdens alla möjligheter.

VÄNTA INTE FÖR LÄNGE

LÅNGGÅNGNA PROBLEM ÄR KOSTSAMMA

  • Har ni läckage på er innergård eller börjar tätskiktet bli förbrukat?
  • Är balkarna i källartaket rostiga?
  • Har ni fuktgenomslag på väggar eller tak?
  • Börjar betongen vittra sönder?

Åtgärda eller reparera skador i tid så slipper ni onödiga kostnader.

ER INNERGÅRD ÄR UNIK

VI HJÄLPER, NI BESTÄMMER, VI BYGGER

Ni får en helhetslösning där vi även kan ta hand om renovering av underliggande lokaler som t.ex. parkeringshus och källarutrymmen.
Vi planerar gården funktionellt efter era önskemål.

FRÅN FÖRFRÅGAN TILL FÄRDIG INNERGÅRD

Vid en förfrågan från er kommer vi gärna ut och ger ett utlåtande över er innergårds nuvarande skick och vid behov utreder vi status på balkar och tätskikt. Parallellt med detta inhämtar era tankar och idéer kring innergården och ger gärna åtgärdsförslag både vad gäller konstruktion och utformning. Utifrån detta tar vi fram en offert och ett förslag till projekttidplan. Efter att vi skrivit kontrakt slutförs projekteringen/planeringen i samarbete med er.

Nästa steg är att vi börjar med rivningsarbetet och sedan följer uppbyggnad av ny grundkonstruktion med nya tätskikt och markarbeten. Det sista produktionssteget är finplaneringen. Med finplanering menar vi stenläggning, planteringar och byggnationer såsom trädäck, pergolas, odlingslådor, cykelställ, belysningsarmaturer, räcken, plåtarbeten et c.

Efter slutbesiktning lämnar vi alltid garanti på utförda arbeten.

Vi har egna skickliga projektledare och hanterverkare som har förmåga och erfarenhet av att bemöta boende och grannföreningar. Vid behov har vi även sedan många år upparbetade samarbeten med konsulter såsom arkitekter, trädgårdsmästare, elektriker, rörmokare. Allt för att säkerställa en bekymmersfri resa för er från start till mål.

KONTAKT, OFFERT, PLANERING, ARBETE, TRIVSEL

Kontakta oss för en genomgång och offert och låt oss ta hand om ert projekt.
Ring idag på 08-505 777 00 eller maila oss på info@aronsson-bygg.se så berättar vi vad vi kan göra just för er.